چرا در آیلتس موفق نمیشوم ؟

چرا در آیلتس موفق نمیشوم ؟

چرا در آیلتس موفق نمیشوم ؟این سوال تمام کسانی است که قصد دارند مدرک آیلتس بگیرند اما بنا به هر دلیلی در این آزمون نمره کافی را کسب نکرده و ناراحت می شوند و احساس می کنند که دیگر نمیتوانند این مرحله را پشت سر بگذارند اما جالب است بدانید توماس ادیسون میگوید: اغلب شکست های زندگی برای افرادی رخ داده است که هنگام تسلیم شدن نمیدانستند چقدر به موفقیت نزدیک هستند! پس نگران نباشید و دوباره تلاش کنید!

ما در این مقاله میخواهیم شما را با مواردی آشنا کنیم که شاید یکی از دلایل هدم موفقیت شما در آزمون آیلتس میباشد و نیاز است که آن را رفع کنید.

بی انگیزگی و نا امیدی در پروسه آیلتس

ممکن است هوش شما، با هوش دیگری متفاوت باشد. این می تواند به این معنی باشد که شما در مهارت Speaking سریع تر رشد می کنید و ایشان در مهارت Reading نا امید و بی انگیزه می شوید. پس از آنکه راه اشتباهی را رفتید، و احتمالا دو تا 10 بار در آزمون شرکت کرده و موفق نشدید، تمام امید خود را از دست داده، بی انگیزه و بی حوصله شده، و کلمه ی IELTS به کابوسی ترسناک برای تان تبدیل می شود!

سوال اینجاست که پس از شکست در بار اول، چه عاملی باعث شد که فکر کنید دفعه ی دوم موفق می شوید؟ دفعه ی سوم چه؟ قطعا مشکلی وجود دارد که شما موفق نمی شوید. پس، معقول آن است که به دنبال یافتنش بوده و در صدد حل کردنش قدم بردارید. قطعا ناامیدی و بی انگیزه شدن، دردی از شما دوا نخواهد کرد و تنها دوبار امتحان دادن را به هفت هشت بار تبدیل خواهد کرد. چرا این کار را می کنید؟به حرف استاد خود گوش نمی دهید. شاید به ندرت پیش آمده باشد که با توصیه های اساتید خود، موفقیت را تجربه کرده باشید. پس احتمالا فکر می کنید که خودتان بهتر می دانید چطور می توانید خود را آماده کنید. اما اگر واقعاً چنین است، چرا کلاس می روید؟

 

حرف گوش نکن ها در آیلتس!

در حالتی دیگر، ممکن است به حرف های استاد آیلتس خود گوش ندهید. برای مثال، ما به زبان آموزان مان می گوییم که حفظ کردن لغت، یک کار فرسایشی بوده و تقریبا تاثیر چندانی بر موفقیت شما در مهارت Reading آیلتس ندارد. اما طبق پس زمینه ی دانشگاهی شما، و یا آنچه دوستان تان می گویند، شما حتما باید کل کتاب سمی 504 را بخوانید تا بتوانید در آیلتس 6 بگیرید! و به حرف اساتید خود در اکسیر گوش نمی دهید! شما قطعا به آن، بیشتر ایمان دارید، اما وقتی انجام دادید و نتیجه نگرفتید، کم کم ایمان خواهید آورد که صراط مستقیم در آمادگی IELTS، مسیر دیگری است. فکر می کنید با چندبار امتحان دادن بالاخره موفق می شوید.

 

آیا آزمون آیلتس شانسی است!؟

این موضوع درست است که آیلتس، کمی شانسی است اما شانسی بودن آن هم به خاطر خودتان است. چطور؟ آیلتس شانسی است چرا که ممکن است شما راجع به موضوعات خاصی، هیچ ایده و اطلاعاتی نداشته باشید و یا بر بعضی ساختار ها تسلط داشته باشید و بر برخی دیگر نه؛ نتیجتا، عملکرد شما پایین خواهد آمد. ممکن است در امتحان امروز، شما نمره ی خوبی در آیلتس بگیرید اما اگر فردای آن آزمون، مجددا در آزمون آیلتس دیگری شرکت کنید، نمره ی قابل قبولی نگیرید چرا که موضوعات و مباحث زبانی متغیرند.

سنگ مفت، آیلتس مفت!

راه حل این نیست که بارها در آزمون شرکت کنیم تا بالاخره نمره ی مورد نیاز را به دست آوریم. داستان «سنگ مفت گنجشک مفت» نیست چرا که هیچ چیز در این آزمون مفتی نیست! نه هزینه ی آن، و نه زمان و انگیزه و انرژی شما. راه حل اما آن است که شما خود را برای نمره ی دلخواه آماده کنید به شکلی که هرچه اتفاق افتاد، شما همچنان بتوانید نمره ی دلخواهتان را کسب کنید.دستتان را روی زانوی خودتان می گذارید. بسیار پسندیده است که برای موفقیت در امور زندگی، شما روی کسی حساب نکرده و دستتان را روی زانوی خودتان بگذارید. اما این اصطلاح زمانی استفاده می شود که شما چشم به راه کمک از طرف دیگران هستید و خودتان تلاشی نمی کنید؛ اما به این معنا نیست که از دیگران مشورت و راهنمایی نگیرید.

 

آیا می توانیم به تنهایی به موفقیت در آیلتس دست پیدا کنیم؟

به توصیه ی رابرت کیوساکی، شما در هر کاری، باید سعی کنید از راهنمایی مشاوران و مربیان حاذق استفاده کنید و سپس با تلاش خودتان و کنترل و نظارت ایشان، قطعا خواهید توانست بر هر مسئله ای فائق آیید. کیوساکی می گوید هر چقدر هم هزینه کنید، باز هم کم است؛ اما این به این شرط است که ناظر و مربی شما، حاذق و کار درست باشد.

اگر بخواهید خودتان مسیر را بروید، به احتمال خیلی زیاد به نتیجه نخواهید رسید. اگر هم به نتیجه برسید، قطعا زمان و انرژی بسیاری را از دست خواهید داد و نتیجه ی کارتان نیز چنگی به دل نخواهد زد. از راهنمایی های یک مشاور خوب استفاده کنید. به خودتان زمان نمی دهید. برای کسب هر مهارتی در زندگی، شما نیاز به تمرین و ممارست در طول زمان دارید و هیچ میان بر و آمپولی برای زودتر رسیدن به آن وجود ندارد. آزمون آیلتس نیز دارای چهار مهارت است که جز با تمرین کردن در طول زمان تسلط حاصل نخواهد شد. اگر می خواهید به سرعت رشد کرده و موفق بشوید، نمی شوید و اگر سطح زبان شما پایین یا متوسط است بهتر است در کلاسهای تدریس خصوصی آیلتس شرکت کنید!

اما اگر سطح زبان شما بالا و پیشرفته است استفاده از منابع خود خوان آیلتس نیز میتواند به شما کمک کند که در لینک زیر میتوانید آن را مشاهده کنید.

منابع آیلتس بدون استاد

آمادگی برای آیلتس بدون کلاس

آمادگی آیلتس بدون کلاس

 

در جست و جوی معجزه ای برای موفقیت در آیلتس!

اگر به دنبال معجزه، جادو یا آمپولی برای موفقیت هستید، باید بدانید معجزه ی واقعی زمانی اتفاق میفتد که با نگاه به گذشته، مدت زیادی در مسئله ای سخت کوشی شده باشد. به قول مدیران ارشد شرکت های بزرگ دنیا، موفقیتی یک شبه (An Overnight Success)، در واقع ده سال تلاش و کار صادقانه پشت آن است یا خیلی بیشتر. در آزمون آیلتس نیز، موفقیت به همین شکل کسب می شود اما مدت زمان آن با توجه به متقاضی آیلتس متغیر است. در آمادگی IELTS جوگیر و استرسی می دلیل دیگری که شما را از موفقیت در آزمون IELTS باز می دارد، هیجان بیهوده و تخریب گر استرسی است.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *